0032 Hangi Ülkenin Telefon Kodu?

0037 hangi ülke?

370 Nerenin Alan Kodu? Telefon numarası başında yer alan +370 ülke kodu Litvanya’ya aittir. Litvanya’ya yaşayan birisini aramak için telefon numarasının başında +370 rakamının yer alması gerekmektedir. 2 milyon nüfusu olan küçük denilebilecek ülke Baltık Denizi’ in kıyısında yer almaktadır.

+39 Hangi ülkenin telefon kodu?

+ 39 numaralı telefon kodu Avrupa’nın Kuzeyinde bulunan İtalya ülkesine aittir. Ülkemizden İtalya ülkesini arama yapabilmek için aranacak telefon numarasının önüne ülke kodu numarası girilmelidir.

0038 hangi ülke?

Kişi 0380 alan kodu ile başlayan bir telefondan aranıyor ise, aramanın Düzce ilinden yapıldığı bilinmelidir. +380 Hangi Ülkeye Aittir? +380 Ukrayna ülke telefon kodudur. Ukrayna, konum bakımından Avrupa’da bulunan bir devlettir.

+95 Hangi ülkeye ait?

Her ülke için bir telefon kodu mevcuttur. 95 numaralı telefon kodu, Güneydoğu Asya’da yer alan Burma’nın telefon kodudur. Resmi adı Myanmar Birliği Cumhuriyeti olan ülkeye ayrılan kodu kullanarak ülkede yer alan sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz.

0035 hangi ülke?

Her il için ayrı ayrı belirlenen bu plaka kodlarından olan 35 plaka kodu, İzmir ilini temsil etmektedir. İzmir şehrimizde kayıtlı olan araçların plakalarının ilk iki hanesi 35 olurken aynı zamanda ilçelerine göre de farklı harf grupları belirlenmiştir.

Türkiye kodu ne?

Telefon kodlarından birisi de +90 kodudur. Bu kod ülkemize, yani Türkiye’ye aittir. Böylelikle Gelen aramaların başında +90 kodu bulunuyor ise bu Türkiye’den gelen bir arama olduğu ülke kodlarından anlaşılır.

You might be interested:  Telefon Detoksu Nasıl Yapılır?

Ülke kodu ile cep telefonu nasıl yazılır?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında ‘sıfırsız’ olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 90 216 555 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│90 Alan Kodu │Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

+49 Ile başlayan ülke hangisi?

Almanya’yı aramak isteyenler ise, 49 nerenin telefon kodu gibi sorular sormaktadır. İşte 49 alan kodu hakkında detaylar. Almanya ile iletişime geçmek istediğinizde arayacağınız numaranın öncesinde alan kodu bulunmaktadır.

380 telefon kodu hangi ülkeye ait?

380 numaralı alan kodu ülkemizde Düzce iline aittir. Şehirlerarası gelen aramalarda alan kodu 0380 ise bu arama Düzce ilinden yapılıyor demektir.

+68 Nerenin numarasi?

68 numaralı plaka kodu ise Aksaray iline aittir.

+85 Nerenin numarası?

Kuzey Kore, kuzey yarım kürede yer alan bir Doğu Asya ülkesidir.

0034 hangi ülke?

34 telefonu bir Avrupa ülkesi olan İspanya ülkesine bağlı bir telefon kodudur. 34 numarası yurt dışına kayıtlı bir alan kodudur. Dolayısıyla eğer 34 kodu ile arandıysanız Avrupa’dan arandığınızı kesin olarak bilebilirsiniz.

001 Hangi Ülkenin telefon kodu?

1 alan kodu Amerika Birleşik Devletleri’ne aittir. Kuzey Amerika, Kanada ve Meksika arasında hem Kuzey Atlantik Okyanusu hem de Kuzey Pasifik Okyanusu arasında yer alır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector